Om oss

Välkommen till oss på Kina-Terapi Skolan! Det är från Kina som bland annat basmedicin har sin grund och vi vill att fler ska få lära sig denna fantastiska lära. Därför har vi kurs i basmedicin för att du ska få lära dig det som vi också redan kan.

Vi har distanskurser i basmedicin för att alla ska få möjligheten att ta del av denna lära, oavsett var i Sverige du bor. I denna kurs lär du dig inte bara om din egen hälsa, hur du gör för att återfå den och därefter också behålla den, utan du får också lära dig hur du ska praktisera dina kunskaper på andra. På så sätt kan du i din tur hjälpa andra med sin hälsa och ger möjligheten för alternativ medicin att ta en ännu större plats på den medicinska kartan.

Vi är kvalitetssäkrade av SKFM

Vår erfarenhet

Om du har frågor kring våra kurser, basmedicin kurs eller alternativ medicin så kan du alltid vända dig till oss. Vår personal har gedigen utbildning och kunskap och kan bistå både dig som privatperson men också som yrkesverksam utövare. I bagaget har vi flera års erfarenhet som vi gärna delar med oss av.